www.eierc.com

  Biznis adresar     Pronađi firmu  

 

 

Biznis adresar  >>  Pronađi firmu  >>  SHROOMS SOFT doo

 

SHROOMS SOFT doo 

 

Obrenovac

 

logo

 

 

linija

 

 

Adresa:

 

Miloša Obrenovića 7b

 

Telefon:

 

011/8722-555

 

Fax:

 

011/8726-045

 

E-mail:

 

office@shroomssoft.net

 

Sajt:

 

http://www.shroomssoft.net

 

 

 

Delatnost:

 

fiskalni uređaji - prodaja, fiskalni uređaji - servis, računari, softver 

 

 

 

 

Distributer fiskalnih proizvoda Tehnicom Informatike

 

 

Servis fiskalnih proizvoda Tehnicom Informatike

 

 

 

 

 

 

linija

 

slika

 

SHROOMS SOFT je preduzeće koje se bavi implementacijom novih tehnologija baziranih na najsavremenijim tehničkim dostignućima iz oblasti informacionih tehnologija. Osnovano je 2005. godine u Obrenovcu, od kada posluje kao društvo sa ograničenom odgovornošću.

 

SHROOMS SOFT je firma koje se prevashodno bavi izradom softvera namenjenog malim i srednjim preduzećima. Takođe pružamo usluge servisa i održavanja računara i računarskih mreža. Od 2008. godine smo postali ovlašćeni distributeri i serviseri fiskalnih kasa.

 

linija

 

SOFTVER

 

Visoko stručni projektantski tim SHROOMS SOFT-a stalno radi na razvoju standardnih poslovnih aplikacija i nove verzije objavljujemo nekoliko puta godišnje. One su rezultat kako zakonskih izmena, tako i povećanja kvaliteta postojećih obrada ili dodavanja novih mogućnosti.

 

Modularnost i fleksibilnost nasih aplikacija omogućuje korišćenje kako u malim preduzećima ili radnjama, tako i u složenim poslovnim sistemima.

 

slika

 

linija

 

slika

 

WEB DIZAJN

 

Ukoliko želite izradu kompletnog sajta na bazi html, css, javascripta i flash-a,obradu slika, izradu flash animacija i banera, bilo da vam treba poslovna, privatna ili individualna prezentacija, SHROOMS SOFT je pravo mesto za vas.

 

linija

 

MREŽE

 

U stanju smo da ponudimo izbor između svih raspoloživih tehnologija za LAN i WAN mreže i da u saradnji sa Vama izaberemo najbolje. Realizujemo sve tipove računarskih i komunikacionih mreža. Implementiramo sisteme strukturnog kabliranja bazirane na UTP, FTP, STP kablovima.Pomoću 5E i 6 kategorije pasivnih komponenti u mogućnosti smo da ostvarimo aktuelne mrežne protokole (10/100/1000 Mb/s). Po potrebi postavljamo i optičke kablove i Wireless opremu.

 

slika

 

linija

 

slika

 

SERVIS

 

SHROOMS SOFT poseduje sopstveni servis za popravku i održavanje računara i fiskalnih kasa. U okviru servisa našim klijentima pružamo i besplatnu tehničku podršku. SHROOMS SOFT takođe nudi i mogućnost održavanja i servisiranja po ugovoru.

 

  • Serveri
  • Mrežna oprema
  • Radne stanice
  • Fiskalne kase
  • Rezervni delovi

 

 

 

 

 

 

Direktor: +381 (0)18 550 921

 

Inženjering : +381 (0)18 550 929

Podrška korisnicima (servis): +381 (0)18 550 929

TEHNICOM INFORMATIKA

Fiskalni program (prodaja): +381 (0)18 550 752

 

Prodajno-servisni centar: +381 (0)18 4521 185

Tehnička podrška: +381 (0)18 4244 184

 

 

 

Tehnicom Informatika,  Bulevar Sv. cara Konstantina 80-84,  18000 Niš,  tel: +381 (0)18 550 921,  office@eierc.com

Design by Sektor softvera

početak strane 

 

informatika, nis, srbija, ei, elektronska, tehnicom, computers, fiskalne, kase, favorit, favourite, partner, colibri, kolibri, mobika, logic, cash, compact, gprs, pos, vage, bar, kod, barcode, mikrofilm, skeniranje, softver, software, programi, racunari

TEHNICOM INFORMATIKA proizvodi fiskalne kase po licenci Olivetti i STN. Fiskalni štampači, GPRS, POS terminali, čitači bar koda, elektronske trgovačke vage. Računarska, komunikaciona i mikrografska oprema. Mikrofilm, skeniranje, softver, informacioni sistemi, obuka, ECDL